SON DAKİKA



Haber > Spor > Hami’yi topa tuttu

Hami’yi topa tuttu

10 Şubat 2016 Çarşamba - 10:22




Hami Mandıralı öncesi kısa bir süre hocalık yapan altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu, "Takım benden önce iyi çalışmamış" diyen Mandıralı'yı sert sözler





Geçen süreçte oynamayan, para almayan, böyle bir travmadan sonra takımın toparlanması, ligi dördüncü beşinci bitirecek bir noktaya gelmesi gerekirken arkasından sakatlıklar, bir kısmı tabi ki elde olmayan sakatlıklar. Güray'ın düştüğü pozisyon mesela... Bu önlenebilirdi.  Bana göre Mehmet Ekici'nin suni çimde sakatlanması amatörce... Futbolcuların hastalığına da bir tedbir alınabilirdi.Hami beklemediği bir tablo ile karşılaştı. 3 maçı art arda kaybetmek psikolojisini bozdu. Sonra tecrübesizlikten yanlış ifadeler kullandı.Hami'nin söylediği sözlerin çoğuna ben katılmıyorum yani duygusal bir patlamadır o. Söylememesi lazımdı. 'Takım sezon başı çalışmamış' dedi. Şota'ya da söylese bana da söylese fark etmez; yani olmadı Hami. Hiç olmadı üstelik o Şota onu aradı tebrik etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap