SON DAKİKA



Haber > Spor > Hamzaoğlu kolları sıvadı

Hamzaoğlu kolları sıvadı

18 Eylül 2015 Cuma - 14:14




Süper Lig’e ve Şampiyonlar Ligi’ne kötü bir başlangıç yapan Sarı-Kırmızılılarda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Elbette bir kırılma noktamız olacak”





Trabzonspor maçına kader maçı gözüyle bakan Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularıyla yaptığı toplantıda, hem uyarılarda bulundu hem de geleceğe dair umutlu ifadeler kullandı. “Şu an iyi durumda değiliz, bunu görüyorum” ifadesini kullanan genç teknik adam, “Ama her şey bizim elimizde. Sizden Atletico Madrid maçının ikinci yarısındaki gibi oynamanızı istiyorum. Elbette bir kırılma noktamız olacak ve bu şanssızlık üzerimizden kalkacak” dedi. 

Hamza hoca, son günlerde koltuğunun sallantıda olduğu ve yerine yeni teknik adam arandığı şeklindeki iddiaları ise kafasına takmıyor. Dursun Özbek koltukta oturduğu sürece, görevine devam edeceğine inanan tecrübeli çalıştırcı, devre arasındaki transfer çalışmaları için de kolları sıvamış durumda. Gönderilmesini istediği oyuncuların listesini hazırlamaya başlayan Hamzaoğlu, Kevin Grosskreutz dışında bir de forvet alınmasını talep edecek ve Burak Yılmaz’a alternatif oluşturacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap