SON DAKİKA



Haber > Spor > Hani Muhammet!...

Hani Muhammet!...

27 Aralık 2015 Pazar - 10:44








Sadi hoca deplasmanda Kasımpaşa karşısına 4-6 sistemiyle çıktı. Rıza hoca ise 4-3-3’le başladı. Sadi hocanın düşüncesi; öndeki 6 kişi ile hem topu ayakta tutma isteği hem de kenarda Cavanda ve Yusuf’la hücuma destek vermekti. Orta sahadaki Trabzonsporlu oyuncular çok top kaybetti. Kasımpaşa’nın kaliteli oyuncuları Tunay, Adem, Eren, Scarione ve Castro bu top kayıplarından faydalanıp Trabzonspor kalesinde tehlikeli oldular.

Hücuma çıkarken kaybedilen toplar, maçın başında Okay’ın kaptırdığı topla Eren gol pozisyonuna girdi. Aykut ve Mustafa bu golü önlediler. 15. dakikada ise Mehmet Ekici’nin kaptırdığı topla kontraya çıkan Kasımpaşa, Castro’nun düşürülmesiyle bir penaltı kazandı. Bence penaltı dışarıdaydı. Hakemin hatası vardı. Eren kaleci Onur’u ters köşeye yatırarak Kasımpaşa’yı 1-0 öne geçirdi. Orta sahadaki sert müdahalelerde sahanın kötü oluşuyla; Özgür Yankaya, Tunay’a ve Mustafa’ya sarı kart çıkarttı. Kasımpaşa’da Scarione, girmiş olduğu pozisyonlarda önce Onur’u, sonra da direkleri geçemedi.

Trabzonspor ilk yarıda Mustafa Yumlu’nun kafa golünün dışında Aykut’un bir kafa vuruşu üstten auta, sonra da Özer’in şutu auta çıktı. İkinci yarıya yine santraforsuz başlayan Trabzonspor, Kasımpaşa’ya karşı bir türlü istediği oyunu oynayamadı. 55. dakikada Erkan-Deniz değişikliğinin arkasından Özer-Marin değişikliği Trabzonspor’a pek katkı sağlamazken, Trabzonspor’da en iyi oyuncu Yusuf gözüktü. Trabzonspor istediği pozisyonları bulamadı. Maçın sonlarında Mehmet Ekici ile bir pozisyona girmesine rağmen bunu değerlendiremedi.

Arkasından Scarione ile kontraya çıkan Kasımpaşa golü kaçırdı. Her iki takım da sonucu değiştirmek için mücadele etmişse de, maç 1-1 berabere bitti. Herkes Muhammet’i beklerken, niçin oynamadığını merak ediyoruz. Sadi hoca ne düşünüyor bilemiyorum...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap