SON DAKİKA



Haber > Spor > 'Hedefimizden asla sapmadık'

'Hedefimizden asla sapmadık'

15 Kasım 2013 Cuma - 18:19




Trabzonspor Medical Park Başkanı Abiş Hopikoğlu ve Bordo-Mavili yöneticiler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziy





Başkan Gümrükçüoğlu, Hopikoğlu ve yöneticilere teşekkür ederek, "Takımımızı sürekli takip ediyorum. Basketbola karşı özel bir ilgim ve sevgim var. Gerçekten kulüp büyük emek veriyorsunuz ve ben de bundan ötürü sizlere çok teşekkür ederim. Sevgili Muharrem Usta’ya da verdiği katkılardan ötürü teşekkür ederim. Belediye olarak bizden ne isterseniz her türlü yardımı yapmaya hazırız. Yarın oynanacak Aliağa Petkim maçını kazanarak da şanssızlığımızı kıracağımıza inanıyorum." dedi. Başkan Abiş Hopikoğlu da, Belediye Başkanı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçuoğlu’na teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımız bize bugüne kadar hep destek verdi. Kendisine çok teşekkür ederiz. Lige iyi bir başlangıç yapamamış olabiliriz ama hedefimizden de asla sapmadık. Kupada nasıl son 8 takım arasına kaldıysak, ligde de aynı başarıyı göstereceğiz. Yeter ki taraftarımız bize destek versin. Ayrıca altyapıya da çok ciddi yönelimimiz var. Bu çalışmaların verimini önümüzdeki yıllarda elde edeceğiz” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap