SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefteki isim El Kaddouri!

Hedefteki isim El Kaddouri!

07 Temmuz 2016 Perşembe - 10:13




Sessiz ve derinden yürütülen transfer çalışmalarında Trabzonspor’un hedefindeki asıl oyuncunun, Napoli’nin Faslı oyuncusu El Kaddouri olduğu ortaya çı





Roncaglia ve Jeremy Pied transferlerini bitirmek için girişimlerini sürdüren Trabzonspor’un sürpriz bir isimle görüştüğü ortaya çıktı. Çok gizli yürütülen transfer çalışmaları kapsamında Bordo-Mavililer’in, Napoli’nin Faslı orta saha oyuncusu Omar El Kaddouri’ye kanca attığı kaydedildi. 25 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu için Karadeniz ekibinin İtalyan kulübüne kiralama teklifi yaptığı belirlendi. Hem ofansif orta saha, hem de sağ açık olarak görev yapabilen El Kaddouri’nin, kulübünün onay vermesi durumunda kendisiyle temasların başlayacağı belirtildi. Başkan Muharrem Usta’nın İtalya’da Arjantinli Roncaglia’nın yanı sıra bu futbolcu için de temaslarda bulunacağı belirtildi. Geçen sezon 26 maçta forma giyen ve 3 gol atıp, 8 asist yapan El Kaddouri’nin Napoli ile 1 yıl daha sözleşme bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap