SON DAKİKA



Haber > Spor > "Herkes Başkan adayı olamaz"

"Herkes Başkan adayı olamaz"

11 Mayıs 2013 Cumartesi - 15:25




Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurul öncesinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmaoğlu, “Trabzonspor’da başkan adayı olmak





Trabzonspor Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun kirlendiğini ve kirletenlerinde belli olduğunu savunarak, "“Tekrar eski gücümüze kavuşmamız için. Başarılı olmamamız için emekçilere ihtiyacımız var emek hırsızlarına değil. Emek hırsızları Türk futbolunun dışına atarsak bundan Türk futboluna hizmet etmek isteyen namuslu insanlar kazanacak. Hem de emekçiler kazanacak. Yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz. Trabzonspor tekrar 1970’li yıllarda olduğu gibi başkaldırıyı göstermek zorundadır. Şuanda kendi hakkını koruyamayacak durumda olan Trabzonspor yönetiliyor. Oysa ki, kendi hakkını değil sadece bütün Anadolu takımlarını, biz Anadolu beyi isek onların da hakkını savunur duruma gelmesi gerekir" şeklinde konuştu. Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor’da başkan adayı olmak bile her aklına gelenin aday olabileceği bir koltuk değildir. Duruşumuzla birçok Trabzonsporlunun gönlünde yer ettik. Söylemimizle kabul görürsek Trabzonspor'a ve Türk futboluna temiz bir futbol adına hizmet etmeye çalışacağız. Biz Trabzon’da görev yaptık ayrıldık ama hiçbir zaman Türk futbolunun içinde çıkmadık. Söylediklerimiz uygulayacak bir Trabzonlulukta var içimizde. Ondan kimsenin endişesi olmasın. Bizim kimseden korkumuz yok Trabzonlu kimseden korkmaz. Çünkü inançlı insanlarız biz. Trabzonspor başkanlık makamına aday olurken, ona layık bir şekilde temsil edilmesi lazım. Seçilirsek bu zamana kadar olan duruşumuzu bozmadan hizmet edeceğiz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap