SON DAKİKA



Haber > Spor > Hiç kolay olmayacak

Hiç kolay olmayacak

29 Aralık 2015 Salı - 10:45




‘Feda’ projesini hayata geçirerek, takım içi ücretleri hakkaniyetli hale getirmeyi hedefleyen Bordo-Mavililer’i zorlu bir süreç bekliyor





“Takım içi ücretler planlanan sınırlar içerisine çekilerek, oyuncular arasında hakkaniyetli hale getirilecek” şeklinde açıklama yapan Trabzonspor yönetimini zorlu günler bekliyor. Kulübün yıllık 240 milyon TL’ye yakın giderini aşağıya çekmeyi hedefleyen yönetim, ilk olarak futbolcuların aldığı astronomik ücretlere yeni düzenleme getirme düşüncesinde. Bordo-Mavili yönetim ilk olarak yıllık 2.5 milyon Euro alan kaptan Onur ile masaya oturmayı planlıyor. Yetenekli futbolcunun makul seviyede fedaya hazır olduğu, zorluk çıkarmayacağı ifade edilirken, yönetimi en çok düşündüren ise yabancı futbolcuların durumu. Yıllık 2.6 milyon Euro kazanan M’bia, 2.5 milyon Euro kazanan N’doye ve Cardozo’nun indirime gitmelerine nasıl bir tepki verecekleri ise merak konusu. Yabancı oyuncuların indirime yanaşmayacakları konuşuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap