SON DAKİKA



Haber > Spor > Hırsı zekasının önüne geçti

Hırsı zekasının önüne geçti

13 Nisan 2016 Çarşamba - 15:28




Bursaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını belirten Fikret Orman, “Asla bize karşı niye böyle oynadılar diyemem” dedi





Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursaspor karşılaşmasından sonra Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu için kullandığı ifadelerin yanlış yorumlandığını söyledi. Hamzaoğlu’nun sevdiği bir isim olduğunu kaydeden Orman, “Hamza benim kardeşim. Gördüğüm yerde sarılır hal ve hatırını sorarım. Efendiliğine hayran olmamak mümkün mü? Fakat bize karşı oynadıkları maçta çok öfkeliydi. Hırsı, zekasının önüne geçmişti. Daha önceki birkaç maçta da Hamza hocayı yine böylesine sinirli görmüştüm. Onun tribüne gönderilmesine üzüldüm. Ben o ifadeleri bu nedenle kullandım. Tabii ki çıkıp bizi yenmek için oynayacaklar” dedi.

Orman sözlerine şöyle devam etti: “Beşiktaş’a başkan olduğum ilk günden itibaren başka takımlara kiralık gönderdiğimiz oyuncuların, bize karşı oynamaları gerektiğini söyledim. Kendi oyuncumun bize karşı oynamasını isteyen ben, neden Hamza hoca ve Bursasporlu oyuncular için ‘bize karşı böyle oynuyorlar’ diyeyim? Nasıl biz rakipleri yenmek için sahaya çıkıyorsak, rakipler de bizi yenmek için oynayacaklar" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap