SON DAKİKA



Haber > Spor > Hırsımız şampiyon yapacak

Hırsımız şampiyon yapacak

02 Ekim 2018 Salı - 13:39




Namağlup Şile’yi yenip moral ve özgüven bulan Hekimoğlu Trabzon’un hocası inançlı





3. LİG 1. Grup ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon, ligde namağlup Şile karşısında galibiyete uzanmanın mutluluğunu yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda son dakikada yedikleri şanssız gollerle galibiyeti kaçıran Kırmızı-Lacivertliler, Şile karşısında net bir galibiyet aldı. Yoluna namağlup devam eden Hekimoğlu Trabzon, 9 puanla 5. sırada yer alıyor. Güçlü bir ekip olduklarını belirten Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Şile karşısında ortaya koydukları mücadeleden dolayı oyuncularını kutladı.

Şanssızlıklarını kırdıklarını belirten Tekelioğlu: “Son iki maç talihsiz puanlar kaybettik. Hakkımız olan maçlardı. Bu maça o şanssızlıkların verdiği hırsla hazırlandık. İyi oynayarak, 27 haftadır mağlup olmayan Şile Yıldızspor’u 2-0’lık skorla mağlup ettik. Her geçen gün daha iyi bir takım oluyoruz. İleriki haftalarda daha iyi olacağız. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. İnşallah 7-8’inci haftadan sonra liderliği elimize alıp mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Önde oldukları maçları rehavetle ellerinden kaçırdıklarını vurgulayan Tekelioğlu: “Son iki maçta ‘nasıl olsa kazandık’ havasıyla, özgüven fazlalılığından puanları kaybettik. Daha temkinli olabilseydik daha üst sıralarda olacaktık. Ancak bundan sonra daha iyi konsantre olup, geçmişte yapmış olduğumuz hataları yapmayacağız. İleriki haftalarda daha güçlü, oyundan kopmayan bir takım ortaya çıkaracağız” diye konuştu. Hekimoğlu Trabzon FK’dan beklentilerinin üst düzeyde olduğunu söyleyen Tekelioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Güçlü bir yönetim kuruluna sahip olmamız, bunun yanında yaptığımız transferler sonrası kamuoyunda takımımızla ilgili olarak ciddi beklentiler ortaya çıktı. Biz bir futbol takımıyız. Futbol dünyasında galibiyet kadar beraberlik ve mağlubiyetler de olacak. Biz bütün planlarımızı şampiyonluk üzerine yaptık. Allah’ın izniyle bunu başaracak güçteyiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap