SON DAKİKA



Haber > Spor > Hurma'nın Doumbia itirafı!

Hurma'nın Doumbia itirafı!

25 Temmuz 2015 Cumartesi - 09:37




Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, “Her takımın kadrosunda görmek isteyeceği bir futbolcu ama Roma 14 milyon euroya onu kadrosuna kattı. Do





TRABZONSPOR Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Seydou Doumbia transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Doumbia’nın her takımın kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncu olduğunu dile getiren Hurma, “Trabzonspor’un aradığı özellikte bir oyuncu. Kalitesi tartışılmaz. Ancak Roma onu 14 milyon Euro bonservisi karşılığında kadrosuna kattı. Dolayısıyla bu transfer bizim bütçemizin çok üzerinde. Bu nedenle boşu boşuna hayal kurmanın bir manası yok” dedi. Bu arada İtalyan medyası, Doumbia’nın Trabzonspor’un teklifini reddettiğini yazdı. İtalya basınında yer alan haberde, Seydou Doumbia'nın Trabzonspor'da forma giymeye sıcak bakmadığı ve AS Roma yetkililerine Bordo-Mavili ekibe transfer olmak istemediğini ilettiği bildirildi. Fildişili oyuncuya Çin'den de bir teklif geldiği ancak futbolcunun bu teklife de sıcak bakmadığı iddia edildi. Golcü futbolcunun ayrılması durumunda Spartak Moskova’ya gitmek istediğini dile getirdiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap