SON DAKİKA



Haber > Spor > İddia şampiyonluk oranlarını güncelledi

İddia şampiyonluk oranlarını güncelledi

14 Aralık 2015 Pazartesi - 17:02




Süper Lig'de Beşiktaş - Galatasaray derbisinin oynandığı haftada Fenerbahçe'nin kazanması ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturması şampiyonluk or





Şampiyonluk oranları güncellendi... Süper Lig'de 15. haftanın sonuna gelinirken, İddaa risk yönetimi şampiypnluk oranlarını güncelledi.

Fenerbahçe avantajlı görülüyor

Dün kendi stadında Başakşehir'i maçın son bölümünde Nani'nin attığı güzel golle deviren ve maç fazlasıyla derbi öncesi liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'ye İddaa risk yönetimi 1.60'lık oran verdi ve Sarı Lacivertliler'i favori gösterdi.

Beşiktaş'a 2.50'lik oran...

Galatasaray'ı, Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak olan Beşiktaş'a verilen oran ise 2.50 olarak belirlendi. Siyah Beyazlılar, 4.00 oran verilen Galatasaray'ın önünde favori olarak görüldü. 15. haftada Çaykur Rize deplasmanında 3-0'lık mağlubiyet alan ve taraftarının tepkisini çeken Trabzonspor'a ise 65.00 gibi yüksek bir oran verildi. 4 büyükler dışında herhangi bir takımın şampiyon olmasına verilen oran ise 1'e 75.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap