SON DAKİKA



Haber > Spor > "İftira edenle işimiz olmaz"

"İftira edenle işimiz olmaz"

13 Mayıs 2013 Pazartesi - 12:04




Kulaçoğlu, göreve geldikten sonra izleyecekleri ekonomik ve sportif politikayla, bordo-mavili kulübün 50 yaşında, tamamen borçsuz, her yıl yarışan ve





KULÜBE İFTİRA YA DA HAKARET EDENLE İŞİMİZ OLMAZ! Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, 1+2+3 yıllık bir planlama yaptıklarını ve bu doğrultuda ilk 1 yıl borçlanmayı azaltıp, sonraki iki yılda borçlanmayı durdurup, sonraki yıllarda da tamamen borçsuz, sürdürülebilir başarı modelini yakalayan bir Trabzonspor vaat ettiklerini söyledi. Siyasetin ve büyük sermayenin Trabzonspor’a tahakkümüne asla izin vermeyeceklerini belirten Kulaçoğlu, “Bu nedenle sürekli ‘Bağımsız Trabzonspor’ ilkemizin altını çiziyoruz. Siyaset de büyük sermaye de Trabzonspor’a hükmedemez, hükmettirmeyeceğiz” dedi. Kulaçoğlu ayrıca, “Trabzonspor’un hakkının yenmesine neden olduğu kesinleşmiş ya da Trabzonspor’a hakaret veya iftira etmiş hiçbir şahsiyetle irtibat kurmayacağız” şeklinde konuştu. GELİR KAYNAKLARINI ARTIRMA ADINA MÜTHİŞ HAMLE Gelir kaynaklarını artırma adına çok ünlü bir NBA kulübünün de danışmanlığını yapan Avrupa ve Amerika’dan ikişer spor pazarlaması danışmanlık şirketi ile ön iletişim sağladıklarını belirten Kulaçoğlu, “Biz, spor endüstrisinde mevcut kaynakları en iyi yönetebilecek ekibe sahibiz. Gelir kalemlerinin artırılması için en doğru yaklaşım, Trabzonspor markasının iyi yönetilmesi ve sadece saha başarıları ile değil, sosyal projelerle de marka değerinin, sempatisinin artırılmasıdır. Yönetimimiz Avrupa ve Amerika’dan ikişer spor pazarlaması danışmanlık şirketi ile ön iletişim sağlamıştır. Bunlar arasında, çok ünlü bir NBA kulübünün danışman şirketi de vardır. Göreve gelmemiz halinde, bu firmalara ön inceleme raporu hazırlatarak seçeceğimiz biriyle sistematik bir şekilde çalışacağız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap