SON DAKİKA



Haber > Spor > İkinci yarı başka fırtına olacak

İkinci yarı başka fırtına olacak

02 Ocak 2016 Cumartesi - 10:07




Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, daima ileriye baktıklarını söyleyerek, “Sezonun ikinci yarısında özlenen Trabzonspor’u izletti





Trabzonspor’da sezonun ilk yarısında Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 18 maçta 1653 dakika ile en fazla süre alan oyuncu olan Mustafa Yumlu, ikinci yarı öncesi iddialı. Sezonun ilk yarısını iyisiyle kötüsüyle geride bıraktıklarını dile getiren Mustafa, başarı ve sağlık dolu yeni bir yıl dileğinde bulunurken, “Umarım her şey gönlümüzce olur” dedi. Sezonun ikinci yarısında kendilerini zorlu bir maratonun beklediğini söyleyen Mustafa, “İlk yarıda hesapta olmayan puanlar kaybettik. Bu kayıpları ikinci yarıda telafi etmek zorundayız. Bize yakışan da budur. Devre arası tatili kısa olmasına rağmen bu arayı iyi değerlendirip eksiklerimizi gidereceğiz. Taraftarlarımız merak etmesinler, ikinci yarıda bambaşka bir Trabzonspor olacak” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap