SON DAKİKA



Haber > Spor > İkisi bir arada

İkisi bir arada

07 Mayıs 2016 Cumartesi - 09:13




Başkan Muharrem Usta Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi ile yine bu takımda forma giyen Kara Mbodji’yi birlikte transfer etmekte kararlı.





Yeni sezonda taraftarlara iddialı bir takım izlettirmek isteyen Trabzonspor’da transfer çalışmalarının başında bizzat Başkan Muharrem Usta bulunuyor. Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi ile görüşmek için Belçika’nın yolunu tutan Usta’nın yine bu takımda forma giyen 1.92’lik stoper Kara Mbodji ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Anderlecht-Gent maçını takip eden Usta’nın başarılı oyuncunun performansına hayran kaldığı ortaya çıktı. Karadeniz ekibinin başkanı Muharrem Usta’nın Besnik Hasi ile birlikte Kara Mbodji’yi Trabzonspor’a kazandırmak için büyük uğraş verdiği öğrenildi. Siyahi oyuncunun, Anderlecht’teki hocası Besnik Hasi’nin Trabzonspor’a gitme olasılığını göz önünde bulundurarak Bordo-Mavili ekibe transferine sıcak baktığı bildirildi. 4.5 milyon Euro bonservis bedeli olan yetenekli oyuncu için Trabzonspor’un 3 milyon euroya bu işi bitirmeyi amaçladığı kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap