SON DAKİKA



Haber > Spor > İlelebet böyle gitmeyecek

İlelebet böyle gitmeyecek

24 Eylül 2016 Cumartesi - 11:22




Başkan Usta, Karadeniz’i ziyaretinde önemli açıklamalar yaptı.





Usta, “Trabzonspor hepimizi ya çok mutlu ya da çok hasta ediyor. Biz çok mutlu olmak için çalışıyoruz. İnşallah Konya maçıyla toparlanacağız” dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Genel Sekreter Gençağa Meriç ve yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Egemen, TEK-ART Medya Merkezi’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Kofoğlu ve Genel Koordinatör İbrahim Yüce ile görüştüler. Usta, kulübün içinde bulunduğu durumu, saha sonuçları ve Akyazı Stadı hakkında önemli bilgiler verdi. “Trabzonspor hepimizi ya çok mutlu ediyor ya da çok hasta ediyor” diyen Usta, şöyle konuştu: “Kulübümüzün içinde bulunduğu durumu sürekli deklare ediyoruz ama gerçekten çok zor bir durum. Çok dar bir boğazdan geçiyoruz. Ancak dışarıda hiç olmazsa bir yol görmeye başladık. Bunu sahaya yansıtamadık ve öyle şeyler oldu ki yüzümüz gülmedi. Biz yeni ‘bir ekibiz, toparlanacağız’ diyoruz. Millet de ‘Başka takımlar da yeni kuruldu ama iyi gidiyorlar’ diyor. Sanki hep iyi gidecekler. Şu ilk haftalarda biraz şans yardım etse, denk gelse bir rahatlayacağız. O da olmadı, olmayınca sıkıntı... Trabzonspor hepimizin kulübü. Burası iyiyse herkes iyi, kötüyse herkes kötü. Kimsenin huzuru yok. Geçen seneden bir darbeyi yemişsin, üstüne bir de ekonomik tablo, bir de ilk haftalarda kötü sonuçlar gelince psikolojik olarak çöküyor takım. Ama ilelebet böyle gitmeyecek. Konya maçında inşallah şansımız dönecek. Bunu atlatınca güzel olacak. Taraftarlarımız şunu bilsin ki öyle hemen ayağa kalkılmıyor. Bunun için sabır şart. Bu zor günleri aşacağımıza inanıyoruz. Seyircimizden takımın arkasında durmasını istiyoruz. Bir maçımızı da onların desteğiyle alalım.”

Güzel şeyler olacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Spor Kompleksi için yoğun bir çalışma yapıldığını belirterek, “Mevcut alana hastane kurulacak. Bu stadın olduğu Trabzon tarafında 400 dönümlük alan var. Burada sportif alan dışında bizim kullanabileceğimiz çok önemli bir alan var. Oraya çok ciddi kafa yoruyoruz. 3-4 ay içinde herkes görecek ki güzel şeyler olacak. Orası Trabzon’un sadece stadı değil, stat ve çevresiyle nefes alacağı bir yer olacak” ifadelerini kullandı.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap