SON DAKİKA



Haber > Spor > İnadına "Trabzonspor bizimdir" diyelim

İnadına "Trabzonspor bizimdir" diyelim

09 Ekim 2015 Cuma - 09:58








Türkiye’de birilerinin Trabzonspor’a resmen operasyon yaptığı gün gibi ortada. Liglere fırtına gibi girdi, kazandırılmadığı maçlarda dahi taraftarına “Bu takım böyle oynasın canımı alsın” dedirtti. Taraftarının gönlünde tam taht kurmaya başladı ki birileri bir yerlerden düğmeye bastı ve yürüyen Trabzonspor arabasına takoz koydu. Fakat birilerine paralel bizim ilimizdeki insanlarımızın bir kısmı da sanki pozisyon bekliyor, hemen saldırıya geçti. Yok eğer gerçek Trabzonlu isek bu provokasyonda oyuna gelip onların ekmeğine yağ sürmeyelim. Sabredelim. Bu ligler yeni başladı. Takım kendisini mutlaka toparlar.

Eğer kötü giden bir şeyler devam ederse iki ay sonra genel kurul var, taşlar o zaman eteklerden dökülsün. Birisi gelir senin ağılına bir kibrit atar, yavaştan yanarken senin kafan bozulur, sinirlenip şuursuzlaşırsın, bu ateşe su dökeceğin yerde bir bidon benzin dökersin. İşte senin düşmanlarının beklediği de budur. Trabzonspor taraftarı kızıp takımdan küssün, arkasız kalan Trabzonspor takımı seyirci avantajını kaybetsin. Sonra da futbolcuların morali sıfırlansın, teknik adamlarına ve yöneticilerine karşı itimadını kaybetsin. Taraftar da tribünlerden ilk fırsatta takımını yuhalasın. İşte bu operatörlerin beklediği de budur. Yani daha anlaşılır tabir ile kurşunu ayağımıza mı kafamıza mı sıkarız onu da biz yapalım ve millet bize arkadan gülsün. Bunu mu istiyorsunuz? Konu bu, ben bunu ima etmek istiyorum.

Trabzonspor, Türkiye’de halkın, garibanların, ezilmişlerin başkaldırı simgesi. Sporun, futbolun beşiği Trabzon’un Trabzonspor’u. Birileri bundan işkilleniyor, hasetleniyor. Artık futbolun baronları mı dersiniz büyük paraların Trabzonsporsuz kendi keselerine akmasının daha kolay ve yağlı olacağını hesap edenler mi dersiniz orasını şimdilik Allah bilir. Bir de; Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’na olan kızgınlığı dolayısı ile Trabzonspor aleyhtarlığı, yıkılsın, bitsin, yok olsun “Sonra da bizim olsun” mantığı ile yatıp kalkanlara sesleniyorum. Elbette muhalefet yapan iyi niyetli, yol gösterici, rekabeti yürüten, yürütürken Trabzonspor’a zarar vermeden faaliyetini sürdürenlere, kendilerince ekip oluşturup genel kurulda yeni bir yönetim arayışı içerisinde olanlara hem saygı duyulur hem de onlara bir sözümüz olmaz.

Fakat, “Yönetime muhalefet edeyim derken Trabzonspor’a muhalefet yapmayalım”. Yeni bir yönetim peşinde olmak elbette herkesin hakkı, onlara saygı duyup takdir ediyoruz. Şuursuz olarak bilgisizlerin, beceriksizlerin temenni ettiği Trabzonspor kucaklarına düştüğü anda o kişiler bu Trabzonspor’un altından kalkamazlar. Zira Trabzonspor’u ayağa kaldıracak güçleri, performansları, imkânları ve sosyal konumları yoktur. Şu noktayı da defalarca yazdık anlattık, ikaz ettik. Trabzonspor Afrika spor oldu. Bu tarz bir Trabzonspor sadece komisyoncuların, menajerlerin, vurkaççıların işine yarar. Tüm taraftara sesleniyorum: Son yenilgilerin nasıl organize olduğu ortada. Düşmanların ekmeğine yağ sürmeyelim. İnadına tribünleri dolduralım. Küsmeyelim. Seven sevdiğine küsmez. Trabzonspor’a sahip çıkalım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap