SON DAKİKA



Haber > Spor > İshak Doğan şanssızlıktan yakındı

İshak Doğan şanssızlıktan yakındı

28 Mart 2015 Cumartesi - 10:08




Türkiye’nin gelecek vadeden solbekleri arasında gösterilen İshak, Trabzonspor formasını ligde sadece 9 maçta giyebildi. Şanssızlıktan yakınan genç fut





Trabzonspor’un bu sezon en büyük sıkıntılarından olan istikrarsızlık takımdaki futbolcuları da büyük ölçüde etkiliyor. Bunlardan birisi de İshak Doğan. Sezon başında Karabükspor’dan uzun uğraşlar sonucunda transferin son günlerinde Bordo-Mavili renklere bağlanan oyuncu geride kalan haftalarda Süper Lig’de sadece 9 maçta forma giyebildi. İnişli çıkışlı bir performans ortaya koyması nedeniyle taraftarları da hayal kırıklığına uğratan İshak, eski performansını yakalamak için mücadele ediyor. Ligde son oynanan Akhisar karşılaşmasının 50. dakikasında başına aldığı darbe ile sakatlanan ancak gelecek haftaki Torku Konya maçına kadar hazır hale geleceği belirtilen İshak’ın, yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerde üzerinde bir şanssızlık olduğunu söylediği belirtildi. Trabzonspor’a gelmeden sürekli milli takıma çağrılan İshak, Bordo-Mavili formayı giymeye başladıktan sonra milli takımın yolunu da unuttu. İshak, “Üzerimdeki kara bulutları dağıtınca her şey güzel olacak” diyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap