SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte bu alkışlanır!

İşte bu alkışlanır!

29 Temmuz 2015 Çarşamba - 09:12




Trabzonspor şehit düşen ve Bordo-Mavili kulüp peşinde hayatını kaybedenlerin yakınlarına bedava kombine kartı dağıtmak için girişimlere başladı.





Trabzonspor kulübü alkışlanacak bir girişime imza attı. Bordo-Mavili yönetim kurulunun direktifi doğrultusunda harekete geçen kulübün taraftarlardan sorumlu yetkilisi Muhammet Başkan şehit yakınları ve Bordo-Mavili kulüp peşinde hayatını kaybedenlerin yakınlarına bedava kombine kartı vermek için çalışmalarına start verdi. Bir dizi görüşmelerde bulunan Başkan’ın kısa süre içerisinde bu projeyi hayata geçireceği öğrenildi.

Trabzonspor’un bu önemli konulara çok hassas bir yaklaşım gösterdiğini dile getiren Muhammet Başkan, “Kimi ülke sevdasıyla, kimi ise forma sevdasıyla şehit düşen vatan evlatlarının önünde her zaman saygıyla eğiliyoruz. Onlar bizim kalbimize yazıldı.  Biz de kulüp olarak şehitlerimizin yakınlarına kombine kartı vermek için çalışmalara başladık. Belki onların acılarını dindiremeyeceğiz ama bir nebze olsun yaralarına merhem olmak amacındayız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap