SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte Trabzonspor’un 11’i

İşte Trabzonspor’un 11’i

18 Mart 2017 Cumartesi - 09:55




Süper Lig’in ikinci yarısında 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak müthiş bir çıkış yakalayan Trabzonspor, MP Arena’daki ilk derbisinde Aslan’ı





Trabzonspor, Süper Lig'de bugün sahasında G.Saray'ı konuk edecek. 2017 yılında ligde oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak başarılı bir performans ortaya koyan bordomavililer, Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürme yolunda sarı-kırmızılı takımı mağlup etmeyi hedefliyor. Ligin ikinci bölümünün en fazla puan toplayan ve yenilgisiz tek takımı olan Karadeniz ekibi, yeni stadındaki ilk büyük maçında taraftarlarına galibiyet hediye etmenin mücadelesini verecek.

ONUR: SABIRSIZLANIYORUZ

Bordo-mavili takımın kaptanı Onur, G.Saray derbisini kazanmak için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini ifade ederek, "Maç için sabırsızlanıyoruz. Ama bu sabırsızlığımız sadece üç puan için değil; dolu tribünler önünde oynama coşkusunu yaşamak için. Taraftarlarımızın arkamızda çok ciddi bir itici güç olacağından şüphemiz yok. Umarım 90 dakika sonunda alnımızın akıyla sahadan çıkarız. Tüm takım olarak kenetlendik ve sahada sonuda kadar savaşacağız" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap