SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte yerli harekatı

İşte yerli harekatı

12 Mart 2015 Perşembe - 17:40




Trabzonspor Teknik Patronu Ersun Yanal şimdiden listesini hazırladı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile gelecek planlarını yapmaya başladı.





Gelecek sezon şampiyon olmayı kafasına koyan ve bu doğrultuda kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın yerli oyuncu listesini başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na verdiği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, transfer listesinin başına Bursaspor’un sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı’yı yazdığı öğrenildi. Yanal’ın yine bu takımdan Ozan Tufan’ı istediği ancak Bursaspor’un yüksek borservis bedeli talep edeceğini düşünerek planlı bir şekilde bu harekatın yürütülmesine vurgu yaptığı kaydedildi. Gaziantepsporlu Muhammet Demir’i ısrarla istediğini Hacıosmanoğlu’na bir kez daha ifade eden Yanal’ın radarında Gençlerbirliği’nde forma giyen Uğur Çiftçi de yer alıyor. Yanal’ın Adem Büyük için de olumlu görüş belirttiği ifade ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap