SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi bir ritim ortaya koyduk ama...

İyi bir ritim ortaya koyduk ama...

15 Mart 2016 Salı - 22:08




Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanması gereken ancak yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maçın rövanşı, ligin 26. haftası öncesinde oynandı.





Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanan maç oldukça çekişmeli geçti ve Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ardından konuşan Esteban Alvarado, “İyi başladığınız düşündüğümüz 45 dakika oldu. Doğru işler yaptık. İyi bir ritim ortaya koyduk. Ama maalesef ilk yarıyı golle kapatamadık. İkinci yarının ortalarına doğru fizik olarak düştük. Çok fazla ilerde top tutamadık. Kalemize hızlı geldiler. Oraları iyi savunamadık. Özellikle defansif anlamda topu ilerde saklayamayınca kolay geldiler. O dakikaları iyi oynayamadık. Oyundan fizik olarak düştüğümüz anda yediğimiz gol ve ikinci gol direncimizi kırdı. Beklemediğimiz skordu” dedi. Cavnada’nın kendisine attığı geri pasla ilgili olarak ise Esteban, “Cavanda bilinç li olarak bana yuvarlamadı. O topu uzaklaştırmak adına taca doğru atmak adına bana yaptı. O top kısa kaldı ve benim önüme düştü. Bende refleks olarak aldım ve devam ettim. Hakemlerde benle aynı şekilde düşündükleri için veya Cavanda’nın iyi niyetli bana oynamadığın düşündükleri için devam ettirdiler” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap