SON DAKİKA



Haber > Spor > Kadro dışı kalmayı göze aldı

Kadro dışı kalmayı göze aldı

03 Mart 2014 Pazartesi - 17:17




Veysel Sarı, Galatasaray gelmek için Eskişehir’de kadro dışı kalmayı göze aldığını ve 1 ay Sarı-Kırmızılıları beklediğini ifade etti.





Galatasaraylı futbolcu Veysel Sarı, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Sarı, “Abi-kardeş ilişkisi üst düzeyde diyebilirim. Kimse kimseden üstün görmüyor kendini ve tek bir amaç için mücadele veriyoruz. Galatasaray’ın başarısı ve şampiyon olmak; hedefimiz bu. Önümüzde zorlu haftalar var. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Galatasaray’a transfer süreci ile ilgili ise Sarı, “Kontratım bitiyordu, kulübümle konuştuk ama anlaşamadık. Ondan sonra kadro dışı bıraktılar beni. Bu süre boyunca Galatasaray’ı bekledim. Galatasaray büyük bir camia. Galatasaray’da kendimi daha çok geliştirebilirim diye düşündüm. Kadro dışı kalmayı göze aldım ve yaklaşık bir ay boyunca bekledim. Bayağı sancılı geçti” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap