SON DAKİKA



Haber > Spor > Karadeniz derbisinde dostluk var

Karadeniz derbisinde dostluk var

30 Ekim 2016 Pazar - 14:48




Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde Rize ekibinin teknik adamı Hikmet Karaman açı





Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor ,Hüseyin Avni Aker  Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler. İki komşu ilin takımlarının mücadelesinden önce Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman  yayıncı kuruluşa maç hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

Karaman şöyle konuştu:

"Karadeniz derbisinde dostluk var. Zaman zaman farklı şeyler olabiliyor. İki takım da yeni kadrolardan kuruldu. Lige iyi başlayamadık. Geçen hafta Trabzonspor'u gördük kazandı. Biz de son dönemde aldığımız puanlarla ligdetutunabiliyoruz. Trabzonspor şampiyonluklar yaşamış, transfer bütçesi bizden daha üstün. Biz kazanırsak müthiş olacak, onlar kazanırsa üste tutunacaklar. Karadeniz derbisinde dostluk kazansın. İyi futbol olsun alkışlayalım."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap