SON DAKİKA



Haber > Spor > Kas-Der İstanbul'da gövde gösterisi yaptı

Kas-Der İstanbul'da gövde gösterisi yaptı

27 Şubat 2020 Perşembe - 12:55




Yönetim Kurulu’nu ağırlıklı olarak Trabzonspor’un eski efsane futbolcularının oluşturduğu KAS-DER (Karadenizli Sporcular Kültür ve Dayanışma Derneği), 24 Şubat Trabzon’un Kurtuluşu’nu kutlamak ve derneği tanıtmak amacıyla İstanbul Marriot Hotel Asia’da bir gece düzenledi.





Çok sayıda ünlünün yer aldığı ve Esrin Özgüler’in sunuculuğu yaptığı gecede Volkan Konak ve Sunay Akın sahne aldı. “Pulim” adlı şarkısıyla son dönemin yükselen yıldızı Seren Uzun da sahneye çıkarak hem popüler olan şarkısını söyledi hem de Volkan Konak’la düet yaptı. İzleyenleri büyüleyen bu ikili büyük alkış aldı.

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, A Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor efsanelerinden Ali Kemal Denizci, Hami Mandıralı, Serdar Bali, Necati Özçağlayan, Hüseyin Tok, Lemi Çelik, Orhan Kaynak, teknik direktör Abdullah Avcı, Giray Bulak yönetmen Adem Kılıç, oyuncular Salih Kalyon, Ahmet Varlı, Eser Eyüboğlu, Çetin Altay, Onur Dilber, Seymen Aydın’ın yanı sıra sanat, spor ve çok sayıda Karadenizli bürokrasinin katıldığı muhteşem gecede renkli anlar yaşandı. Gecede 10 adet Trabzonspor forması da çekilişle davetlilere hediye edildi.


GECEDE konuşan KAS-DER Başkanı Coşkun Demirsoy, “31 senedir faaliyette olan derneğin 6 yıldır başkanlığını yapıyorum. 532 üyeye ulaşmış durumdayız ve artmaya devam etmektedir. Trabzonspor’a gönül veren insanların sahiplenmesi derneği büyütüyor, tüm katkı verenlere teşekkür ediyoruz. Bir çok alanda sosyal sorumluluk faaliyetler göstermekteyiz. İyi bir gece düzenlediğimizi düşüyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Trabzonspor bizim canımız, her şeyimiz peşinden koştura koştura gidiyoruz. Bu derneğin faaliyetlerini arttırarak söz sahibi olmak istiyoruz” diye konuştu.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap