SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaybetmek mi? Asla!

Kaybetmek mi? Asla!

27 Mart 2013 Çarşamba - 09:31




Trabzonspor’un genç ismi Aykut, hayati maçta Antalyaspor’u yenmek için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Her şey bizim elimizde. Puan kaybını aklımızd





HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE Trabzonspor’un orta sahasının joker oyuncularından olan Aykut Akgün, Antalyaspor maçıyla yatıp kalktıklarını açıkladı. Gece gündüz bu maçı kazanmanın planlarını yaptıklarını söyleyen Aykut, "Her şey bizim elimizde. Trabzonspor’u bulunduğu konumdan kurtaracak olan bizleriz. Puan kaybetmeyi aklımızdan geçirmiyoruz" dedi. KAFKAS’TAN YEŞİL IŞIK Aykut, bu sezon işlerin iyi gitmediğinin altını çizerek, "Ancak henüz lig bitmiş değil. 8 final maçımız var. Bu maçlardan ilkini pazar günü Antalyaspor ile oynayacağız. Sahamızda rakibimizi yenerek çıkışa geçmekten başka düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı. Öte yandan Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın Aykut’a zorlu maç öncesi "hazır ol" mesajı verdiği öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap