SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanmak önemli

Kazanmak önemli

15 Mart 2016 Salı - 22:14




Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanması gereken ancak yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maçın rövanşı, ligin 26. haftası öncesinde oynandı.





Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanan maç oldukça çekişmeli geçti ve Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Trabzonspor’a karşı en son 1991 yılında Boluspor’un başındayken galibiyet alan Şenol Güneş, bugün ki maç için ise şu ifadeleri kullandı: “Kazanmak önemli. Moral puan güven, hakkettiğinin karşılığını almak. İki maçı da kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. İyi takımız. Daha önce kaybettiğimiz kötü puanlar vardı. Bugün özellikle ilk yarıda kopukluklarımız oldu. Çıkışta top kayıplarımız vardı. Pozisyonlar bulduk pozisyon verdik. İki takımda ortak oldu. İkinci yarı kontrol bizdeydi. Rakibin iyi oyuncuları var. Kaliteli oyuncuları var. İkinci yarı hem oyunu kontrol ettik hem de pozisyon bulduk. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Rakibimiz iyi takım. Trabzonspor iyi oyuncuları var. Sıkıntıları var. Amla o sıkıntılar ve tartışmalar oyuna yansıyor. İyice kopmalar başladı. Bu maç ve Rize maçı Beşiktaş maçı için önemli maçlardı. Pozisyonlarla ilgili hakemle ilgili konuşmak istemiyorum. Aldığımız sonuç herkesi kurtardığın düşünüyorum. Tartışmaları azaltır. Ben söyleyeceğimi söyledim. Benim gördüğümü, kulübeden gördüğümü o da gördü. Bu hakem gerginliklerine girmek istemiyorum. Zaten benim üzerimden spekülasyonlar yapmak istiyorlar daha dikkatli olmalıyız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap