SON DAKİKA



Haber > Spor > Kerem Baykuş'un muhteşem dönüşü

Kerem Baykuş'un muhteşem dönüşü

14 Kasım 2021 Pazar - 19:55




TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Hekimoğlu Trabzon FK ile Bayburt Özel İdare karşılaştı. Trabzon temsilcisi karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.





TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yoluna yenilgisiz devam eden Hekimoğlu Trabzon FK bugün kendi sahasında konuk ettiği Bayburt Özel İdarespor karşısında sahadan beraberlikle ayrıldı.

KEREM BAYKUŞ’UN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU!

1-1’lik eşitlikle tamamlanan karşılaşmaya Trabzonspor’un Hekimoğlu Trabzon’a kiralık olarak gönderdiği Kerem Baykuş damga vurdu.

Karşılaşmanın 81.dakikasında Hakan Demir’in yerine oyuna dahil olan Kerem Baykuş, Hekimoğlu Trabzon’un hücum hattını organize ederek gösterdiği performansla dikkat çekti.

Teknik direktör Bahaddin Güneş’in raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Baykuş, Trabzon ekibinde Musa Caner Aktaş’ın attığı golün asistini yaptı.


Trabzonspor’un ve Türk futbolunun büyük beklentileri olan Kerem Baykuş’un Bayburt Özel İdarespor karşısındaki performansı bordo mavili taraftarları da heyecanlandırdı.

Öte yandan Kerem Baykuş fiziksel gelişimi ile de dikkatleri üzerine çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap