SON DAKİKA



Haber > Spor > Keşke 20 milyon euro deseydik!

Keşke 20 milyon euro deseydik!

12 Mart 2015 Perşembe - 08:02




Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan önemli açıklamalar yaptı.





Aslan, Mehmet Ekici'nin serbest kalma bedelinin basına yansıdığı gibi 15 değil, 10 milyon euro olduğunu ifade ederek, "Serbest kalma sınırı için gerçekten üzülüyoruz. Keşke 15-20 milyon euro deseydik'' diye konuştu. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yavaş yavaş takımı oturttuğunu, yükselme devrine geçtiklerini belirten Aslan, "Ersun hocanın takımın başında kalması için her türlü desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Yerel basında çıkan olumsuz haberlere aldanmamak lazım. Çünkü maalesef yerel basındaki bazı çevreler, Trabzonspor'un başarısından üzüntü duyan bazı çevreler sürekli bir takım konuları kaşıyarak takım içinde huzursuzluk çıkarmaya çalışıyorlar'' diye konuştu.

HEDEF AYNI: ŞAMPİYONLUK
Bordo-mavili yönetici hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu ve bu nedenle futbolcularını sadece para kazanmak için satamayacaklarını ifade etti. Yakup Aslan, "Bize Mehmet Ekici için 15 milyon euro teklif gelse ve hocamız 'bana bu oyuncu lazım' derse satmayız. Mesele para olmaktan çok kulübün başarısını artırmak, şampiyon olmak. Mehmet için koyduğumuz 10 milyonluk serbest kalma sınırı için üzülüyoruz. Keşke 15-20 milyon euro deseydik. Bununla ilgili pişmanlık yaşıyoruz'' dedi.

PENALTI GİBİ FRİKİK ATIYOR
Yakup Aslan, son yılların en kaliteli kadrosuna sahip olduklarını söyledi. Aslan, ''Mehmet Ekici'yi sadece Trabzonspor'a değil, Türk futboluna kazandırdık. Bilinen bir futbolcuydu fakat demek ki gerçek takımını bulunca yapabilecekleri ortaya çıktı. Penaltı gibi frikik atıyor atıyor. Bu aşamadan sonra Türk Milli Takımı'nın da anahtar futbolcularından olacaktır'' ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap