SON DAKİKA



Haber > Spor > Kongreye teşekkürler... Kulübün değerlerine ve hak

Kongreye teşekkürler... Kulübün değerlerine ve hak

11 Aralık 2016 Pazar - 09:27




Başkan Muharrem Usta ve yönetiminin Trabzonspor’un mal varlıklarını satarak gelir elde etme umuduna genel kurula katılan üyeler izin vermedi…





Günlerdir merakla beklenen Trabzonspor Olağan Kongresi tarihi bir karara imza attı… Gündemin 8. maddesinde kulübün mal varlıklarının satılması ve devredilme yetkisini isteyen başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri, delegelerden gelen büyük tepki üzerine beklenen geri adımı atmak zorunda kaldı…

KULÜBÜN SATILMASINA İZİN YOK

Olağan Genel Kurula katılan kongre üyeleri, Trabzonspor’un büyük bir gururla taşıdığı değerlerine ve haklarına sahip çıkarak satılmasına, devredilmesine izin vermedi… Bu demektir ki, “Trabzonspor’u 50. yılında şampiyonluğa taşıyacağız, şöyle yapacağız, böyle yapacağız” diye umut dağıtanlar, kulübün bir çöpünü bile satarak gelir elde edemeyecek.

PAMUK ELLER CEBE!

Sonuç olarak Trabzonspor’un bugüne kadar edindiği mal varlığına göz dikenler hüsrana uğradı… Sanırız kongrenin bu tarihi kararı, bundan böyle yönetime aday olacaklara bir ders olur… Trabzonspor’la ilgili vaatlerde bulunurken, kulübün mal varlıklarına değil, kendi maddi güçlerine güvenirler. Ellerini ceplerine atmayı öğrenirler.





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap