SON DAKİKA



Haber > Spor > Konya'dan Fırtına geçti

Konya'dan Fırtına geçti

11 Ocak 2016 Pazartesi - 10:40








Zorlu Torku Konyaspor ve Trabzonspor Medical Park arasında oynanan karşılaşmayı son saliselerde kazanan Bordo-Mavili takım önemli bir galibiyete imza attı. İlk üç periyotta ev sahibi hep öndeydi. Üç periyot sonunda oyuna denge geldi derken, 4. periyotta çok iyi performans gösteren Karadeniz ekibi özellikle Stipanovic ve Hardy’nin son çeyrekteki gayretleri ile oyunu kazandı.

İlk periyota kontrollü başlangıç yapılsa da, rakip devamlı sayı üretince, deplasmanda oynamanın dezavantajı ile Fırtına ikinci periyoda 23-14 geride girdi. İkinci periyoda ev sahibi üstün başladı. Her iki takım da denk kuvvetlerde olsa da, salondan galip çıkmak düşüncesi vardı. Burada az hata yapan taraf, belli ki karşılaşmayı kazanacaktı.

İlk yarı evsahibi lehine 44-35 tamamlandı. Üçüncü periyotta, bitmek tükenmek bilmeyen enerji ile evsahibi atıyor konuk takım kovalıyordu. Karşılaşmada kazanmak adına her türlü hamleler vardı. Bu periyotta biraz toparlanan Fırtına, rakibinin hep ensesinde olarak son periyoda 62-55 geride girdi.

Son periyotta Trabzonspor Medical Park üst üste bulduğu sayılar ile rakibini terleterek kendisinin de son dakikalarda büyük gayreti karşılığında galibiyeti kazanmasını bildi. Nefeslerin kesildiği son dakikalarda oyunu kontrolüne alan Karadeniz ekibi salondan 73-70 skor ile kazanarak ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap