SON DAKİKA



Haber > Spor > Kritik zirve!

Kritik zirve!

20 Mart 2015 Cuma - 07:23




Başkan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ile gelecek sezonun planlamasına başlıyor.





Trabzonspor’da beklenen zirvenin bugün yapılması planlanıyor. Trabzon’a gidecek olan Karadeniz ekibinin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hem teknik direktör hem de yöneticilerle görüşecek. Her iki cephede de kritik mesajlar verecek Hacıosmanoğlu’nun pazar günü oynanacak Akhisar Belediye karşılaşmasına kadar kentte kalacağı da gelen haberler arasında.

Formsuzları soracak

Başkan Hacıosmanoğlu ile Yanal’ın yapacağı görüşmenin 2 ayağı var. Bir yönü sportif, diğer yönü ise gelecek sezon planlaması ile ilgili. Bu kez transferde geç kalmak istemeyen ve yürürlüğe girecek sınırsız yabancı kuralına göre adımlar atacak Bordo- Mavililer’de Hacıosmanoğlu’nun hocasından ön listesini isteyeceği öğrenildi. Devre arasından bu yana bu konuda çalışmalar yaptığı bilinen Yanal’ın hem Türkiye’den hem de Avrupa’dan çok alternatifli bir listeyi paylaşıp, “İzlemeye devam edelim, şartları uygun olanlarla sezon bitmeden masaya oturalım” mesajını ileteceği öğrenildi. Sezonun transfer rekortmeni olan Trabzonspor, devre arasında da hatırlanacağı gibi Uğur Demirok, Erkan Zengin, Aytaç Kara gibi isimleri renklerine bağlayarak transferde fark yaratmıştı. Fırtına’nın listesinde yine çok ses getirecek yerli ve yabancı futbolcuların bulunduğu biliniyor.

Bütçe isimlere göre

Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın isteklerini ekibiyle paylaşacak olan Başkan Hacıosmanoğlu’nun bütçe oluşturmak için de çalıştığı ve yakın çevresine, “Ersun hoca bu konularda çok isabetli kararlar veriyor. Daha önce uzun süre hizmet eden, şampiyonluk kazanan Trabzonspor kadrosunun iskeletini o kurdu. O zaman o yapı korunamadı ama biz hem elimizdeki iyi oyuncuları korur hem de üzerine takviyeler yaparsak her şey istediğimiz gibi gidebilir” diyerek hocasına olan güveni gösterdiği de belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap