SON DAKİKA



Haber > Spor > Kurtuluş altyapıda!

Kurtuluş altyapıda!

11 Ocak 2016 Pazartesi - 10:42




Altyapıdan A takıma kazandırdığı oyuncularla Bordo-Mavili futbol severlerin takdirini kazanan Tekelioğlu, “Bu oyunculardan daha iyilerinin geride oldu





2016 yılının ilk maçında Adanaspor’u 3-0 mağlup ederek, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nda liderliğini devam ettiren Trabzonspor’da galibiyetten çok oyuncuların performansı dikkat çekti. Özellikle Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun altyapıdan A takıma kazandırdığı ve sonradan oyuna girdiği 4 maçta 3 gol atarak dikkat çeken Muhammet Beşir ile ilk kez Adanaspor maçında forma giyen Ramazan Övüç’ün performansları konuşulmaya başlandı.

DAHA İYİLERİ VAR

Bordo-Mavili camia Tekelioğlu’nun bu uygulamasından memnun kalırken deneyimli teknik adam, “Ramazan 94 doğumlu bir oyuncu ama yılların oyuncusu gibi oynadı. Bu oyuncuları kazanabiliriz. Trabzonspor’un geleceğinde bu tür oyuncuların söz sahibi olması gerek. Hem ekonomik olması hem de altyapıdan oyuncu gelmesinde katkısı oluyor. Müsabakalara sevindiğimizden çok, bu oyuncuların kalıcı olmalarına sevineceğiz. Ama bunlardan daha iyilerinin geride olduğunu bütün Trabzonspor taraftarlarına müjdeleyebilirim. Bütün gruplarda milli takımlara giden 16 oyuncumuz var. İnşallah bizim görev süremiz sonunda da bunlara değer verilir” dedi.

MUHAMMET DAHA ÇOCUK!

Deneyimli teknik adam, sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle takımına büyük katkı sağlayan Muhammet Beşir için ise “Boyunun posunun gelişmişliğine bakılmasın. Bana göre hala çocuk. Daha çok kat edecek mesafesi var. Kendisine bugünden zor görevler yüklersek, onu geçmişte yaşadığımız bazı örnekler gibi kaybedebiliriz. Alıştıra alıştıra görev verirsek, zamanla daha iyi olacağını düşünüyoruz” diyerek, genç yeteneğin daha çok çalışması gerektiğine vurgu yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap