SON DAKİKA



Haber > Spor > "Kurumsal bir kimlik için"

"Kurumsal bir kimlik için"

11 Mayıs 2013 Cumartesi - 12:25




Trabzonspor’un genç başkan adayı Emre Aksoy, Trabzon İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi’yi ziyaret ederek projelerini anlattı.





Trabzonspor’un Trabzon’dan yönetilmesi gerektiğini belirten Aksoy, “Trabzonspor Trabzon’dan yönetilmeli diyerek yola çıktık. Trabzonspor’un kurumsal bir kimlik kazanması için projeler hazırlıyoruz. Kurumsal kimlik kazanan bir Trabzonspor’da başkanlar değişince sistemler ve kişiler gitmemeli. Trabzonspor’da oluşturulacak olan bu tür bir yapı takımı daha uç noktalara taşıyacak” dedi. Kulübe yeni bir kurumsal kimlik kazandıracaklarını ve yeni imaj çalışmaları gerçekleştirileceklerini ifade eden Aksoy “Trabzonspor’un her alanında elit düzeyde profesyonel ekiple tanıtım ve reklamasyon çalışmaları planlanıp uygulamaya konulacak. Antetli kağıdından, forma-eşofman tasarımına kadar her şey yeniden dizayn edilecek. Özellikle fırtına gibi estiğimiz dönemlerde, açık mavi-koyu bordo çubuklu formalarımıza en kalitelisiyle yeniden kavuşacağız. Bu arada şehir giydirmeleri yapılacak, yeni reklam filmleri çekilecek. Bu filmler şehrin en yoğun yerlerinde büyük led ekranlarda halka izlettirilecek. Ayrıca bu ekranlarda her hafta oynanan maçlar, basına ve halka açık antrenmanlardan kesitler, Trabzonspor’da diğer haberler izlettirilecek. Kısacası Trabzonspor’dan her haber şeffaf bir şekilde, üyelerle ve gönül verenlerle paylaşılacak. Bu anlamdaki tanıtım faaliyetleri Trabzonsporluların yoğun olduğu yurt içi ve dışındaki illerde de gerçekleştirilecek. Bunun ön çalışmalarını ekibimizle birlikte yapıyoruz. Markamıza değer kattığımızda başarıya ulaşacağız, oradan da kalıcı hale geleceğiz” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Haydar Revi ise başarı dileklerinde bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap