SON DAKİKA



Haber > Spor > Kuzu ve Hurma

Kuzu ve Hurma

09 Temmuz 2015 Perşembe - 10:51








Başlığa kanıp da hemen akıllara, 'iftarda kuzu dolması ile hurma mı var?' fikri gelmesin. Kuzu her zaman bizim elimiz, ayağımız, gözümüz olan kınalı kuzumuzdur. Hurma da, Trabzonspor'un Sportif Direktörü Süleyman Hurma Bey'dir. Neden bu ikili şu an yan yana geldi diyecek olursanız, onun da hikayesini anlatalım. Hakan Arıkan olayı kamuoyu ve Trabzonspor taraftarları arasında bilgi kirliliği yaratmaya başladı. Herkes bu olayı farklı yorumluyor ve kamuoyuna farklı sunuyor. O nedenle bizler de kuzumuzu bu işin perde arkasını çözmek için, spor servisi olarak Hollanda kampına gönderme kararı aldık. Her ne kadar kampta Özer Çalık olsa da, kuzumuza sıkıca tembih ettik, "Oraya gittiğinde Özer'in bile haberi olmasın" dedik. Kuzumuz aldığı bu görevi yerine getirmek için uçakla Hollanda'ya uçtu. Şimdi diyebilirsiniz ki, kuzuyu uçağa nasıl aldılar? Evet, doğru düşünüyorsunuz, kuzumuzu Hollanda'ya kargo uçağı ile gönderdik. Neyse gelelim konumuza...

Kuzumuz Hollanda'da yaptığı incelemelerde ve araştırmalarda bakın nelere ulaştı? "Arkadaşlar, Hakan Arıkan'ın ayrılmasının perde arkasında Süleyman Hurma var. Trabzonspor'da futbolun tek patronu Hurma olmuş. Her şey Hurma'dan soruluyor, belki diyebilirsiniz, uçan kuş da mı? Evet, uçan kuş da soruluyor Hurma'dan. Süleyman Hurma Trabzon'da Hakan Arıkan ile 700 euro yıllık ve maç başına 10 bin Euro anlaşıyor ancak anlaşmalarına rağmen imzalar atılmıyor. Sonra Hollanda kampına gidiliyor. Kampta Hakan tekrar görüşme masasına çağrılıyor. Süleyman Hurma Hakan'dan maç başı olan 10 bin eurodan vazgeçmesini istiyor. Hakan bu isteğe karşı çıkıyor. Bu kez Hurma Hakan'a farklı bir hamle yapıyor, Hakan'dan Kayserispor'dan alacak olduğu 300 bin liradan da vazgeçmesini istiyor. Hakan buna da karşı çıkıyor ve Hurma'ya şöyle diyor: 'Şampiyon olduk, bu para benim hakkım, neden vazgeçeyim?' Ve iki taraf arasında yapılan restleşmelerden dolayı Hakan kamptan ayrılıyor. Hakan Arıkan olayının tamamı bu.

Eksiği var, fazlası yoktur. Hemen belirteyim, Hakan ile ipler kopmadan Belçikalı kaleci Boffin ile de görüşüyorlardı." Evet, kınalı kuzumuz aldığı görevi yerine getirmeyi başardı. Hakan Arıkan olayının perde arkasını araştırıp sizlere sundu. Yaşananların yorumunu size bırakıyoruz. Ancak iki taraf arasında yapılan görüşmede, Süleyman Hurma'nın Hakan Arıkan'ın Kayserispor'dan alacağı 300 bin eurodan vazgeçmesini istemesi bizlere biraz anormal geldi. Öyle ya Süleyman Hurma Trabzonspor'un sportif direktörü. Ne işi olur Kayserispor'un alacağı ve vereceğiyle. ONUR'A BIRAKIN Onur Kıvrak yine yüreklere, gönüllere dokundu.

Basın toplantısında yaptığı açıklamalarla Trabzonsporluların takdirini kazandı. Bize göre tekrar sahalara ve takımının başına dönen Onur, Trabzonspor'un bu sezonki en flaş transferi. Eğer Onur performans olarak istenilen seviyeye gelirse Trabzonspor oynayacağı her takıma karşı daha güvenli ve avantajlı oynar. Unutmayın, Onur geçtiğimiz sezon sakatlık yaşamasaydı Trabzonspor'un ligdeki konumu çok daha farklı olurdu. Onur Trabzonspor için her zaman bir puandır dersek abartmamış oluruz. Trabzonspor kazanmak istiyorsa, yeter ki golü atsın, gerisini Onur'a bıraksın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap