SON DAKİKA



Haber > Spor > Kuzumuzdan devam

Kuzumuzdan devam

11 Mart 2015 Çarşamba - 12:39








Eee olacağı da bu. Dağların, yaylaların ve kırların karlı olmasına rağmen kuzumuzu göreve çağırınca olacağı bu olur. O kadar malzeme getirdi ki bize gün aşırı yazsak herhalde bir 15 günümüzü alır. Gerçi bugünkü yazımızın konusu haber araştırması esnasında, kuzumuzun gözlemlerine dayanan bilgiler olacak. “Dinleyin beni! Yahu Allah aşkına, bu Trabzonspor’un hali ne böyle?

Hadi bıraktık teknik mekniği veya üst kademede görev yapanları bir kenara, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden tutun, Kadir Özcan Tesisleri’nden çıkın, oradan dalın Sadri Şener Tesisleri’ne bağlayın, uyyy bu kadar çalışan adam olur mu? Hemen belirteyim, işini yapanları tenzih ediyorum. Benim işim yan gelip yatıp, elini sıcak sudan soğuk suya sokmayanlarla. Nasıl bir kulüpse, torpili olan, onun adamı, bunun yakını kim varsa Trabzonspor’da işe başlamış. Yahu ayıptır, yazıktır, günahtır, bu kadar adam neyin nesi?

Ya oda gasbedip oralarda el ense yapanlara ne demeli? Sözde bilmem ne birimmiş! İşlevine bakıyorsun, ele gelen bir şey göremiyorsun. Trabzonspor’da çalışmak isteyin içerden birilerini bulsun, salla başı al maaşa bağlansın.” - Kınalı kuzumuz sen de amma attın, insanlar çalışmayacak mı? İşe girmek için mutlaka bir adam bulmak gerekmiyor mu? “Bunların hepsine katılmamak mümkün değil. Benim isyanım, hiçbir şey yapmayıp da oraları işgal edenlere. Trabzonspor’a bazı isimleri mezara kadar bakmak zorundalar mı? El insaf yahu, bu işi kim çözer bilemem, bu yönetimin de çözemeyeceği muhakkak. Neyse o manzaraları gördükçe moralim acayip bozuluyor.” Evet, aslına bakarsanız kınalı kuzumuz, önemli bir yaraya parmak bastı. Sahi Trabzonspor çiftlik mi oldu?

KISSADAN HİSSE

Yiğidi öldür hakkını yeme derler ya bizimkisi de o misal. İbrahim Hacıosmanoğlu’nu sevmeyebilirsiniz. Hacıosmanoğlu’nun yönetim şeklini de eleştirebilirsiniz. Hacıosmanoğlu’nu başkanlığa yakıştıramayabilirsiniz. Ama iyi yaptığı şeyleri de görmezden gelemezsiniz. İbrahim Hacıosmanoğlu başkan olana kadar, kulübün üzerinde temlikleri kaldıramayıp, 10 trilyon almak için çalmadık banka kapısı bırakmayanların şimdi Hacıosmanoğlu’nu eleştirmeye, tu kaka yapmaya hiç hakları yok.


Hacıosmanoğlu, kulübün üzerindeki temlikleri kaldırıp, borçlanmayı 10 yıla yayarak Trabzonspor’a önemli bir hizmette bulunmuştur. Eskiden gelen bütün paralar alacaklılar tarafından konulan temliklere giderdi. Kulübe bir kuruş para girmezdi, bugün böyle mi, en az gelirlerin yüzde altmışı kulübün kasasına girmekte. Bu da kıssadan hisse olsun size.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap