SON DAKİKA



Haber > Spor > Lawal'dan kötü haber!

Lawal'dan kötü haber!

28 Ağustos 2015 Cuma - 15:07




Lucas Leiva’da pürüz çıkmasının ardından Eskişehirspor'un Nijeryalı yıldızı Lawal'e yönelen Siyah-Beyazlılarda, Es- Es yönetimi 4 milyon Euro'dan aşağ





Beşikatş'ta transfer hareketliliği sürüyor... Orta sahaya transfer etmek istediği isimlerden Ozan Tufan'ı Fenerbahçe'ye, Gökhan İnler'i de Leicester City'e kaptıran, Lucas Leiva'da ise Liverpool'un hocasına takılan Beşiktaş, son çare olarak Eskişehirspor'un Nijeryalı yıldızı Lawal'ı tekrar gündemine aldı.

Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcu için 2 milyon Euro önerirken, Eskişehirspor, kapıyı 5 milyon Euro'dan açtı. Yapılan pazarlıklar sonrası rakam 4 milyon Euro'ya kadar düştü. Ancak 2 milyon Euro'dan yukarıya çıkmak istemeyen Beşiktaş, bu transferi askıya aldı. Siyah-beyazlıların, Eskişehir temsilcisinin önerilen rakamı kabul etmemesi halinde orta sahaya takviye yapmaktan vazgeçeceği ve Veli'nin sahalara dönüşünü bekleyeceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap