SON DAKİKA



Haber > Spor > Liderlerin maçı…

Liderlerin maçı…

11 Ocak 2016 Pazartesi - 10:41








Biri kupada, diğeri ligde lider... İki liderin karşılaşmasıydı Avni Aker’deki müsabaka. Önceki akşam Sadi Hoca, elindeki kadrodan oluşturduğu ideal tertiple sahaya çıkmıştı... Dün akşam da ideale yakın bir kadroydu Şenol Hoca’nın tercihi... Ciddi anlamda bir rotasyona gerek görmedi açıkçası. Antalya kampının ardından ilk ciddi sınavı olması...

Bu kadroyu tercih etme nedeni olsa gerek. İş ahlakı ve prensipleri açısından... Rakibin güçlüsünü, zayıfını pek dikkate almadan... Aynı ciddiyetle işini yaptığını bildiğimden.... Hiç sürpriz olmadı benim açımdan sahadaki on bir. İlk 20 dakika içerisinde 1461 takımı daha istekli ve arzulu bir görüntü verirken... Beşiktaş’a göre de daha çok pozisyon bulmaya çalışan taraftı. Buna mukabil Beşiktaş, ilk ciddi atağını ve pozisyonunu... 24. dakikada Sosa ile bulabildi. Üç dakika sonra bu kez Tosic, çok net pozisyonda...

Adeta kaleciye geri pas yaparak mutlak bir golü kaçırdı. İlk yarım saat dolmak üzereyken... Topa da, oyuna da hâkimiyet hissettirmeye başladı. Nitekim 39. dakikada Cenk Tosun, klâsına yakışmayan bir vuruşla... Önemli bir pozisyonu takımı adına harcadı. İlk yarı sona ererken Bordo-Mavililerin soyunma odasına önde girmelerine... Kaleci Günay geçit vermezken... Sosa ilk yarının sonucunu tayin etti. İkinci yarı oldukça tempolu ve heyecanlı başladı. Her iki takım adına ciddi pozisyonlar gelişti. R.Quaresma ile birlikte Şenol Hoca’nın felsefesine uymayan... Gökhan Töre’nin aymazlığı, 1461’in öne geçme nedeniydi.

Golün yapılışında, gecenin başarılı oyuncusu... Yüksel Şişman’ın becerisini asla yok sayamam...! Bir gece önce Muhammet Beşir... Bir gece sonra, Sadi Hoca’nın yetiştirip 1461’e armağan ettiği adaşım...! Altyapı adına mutluluk veren görüntülerdi bunlar. Sonuçta, Trabzonspor’un bağrından çıkan iki sporcunun... Teknik adam olarak (Hoca-Talebe) verdikleri mücadeleden... Galip çıkan olmadı. Bu zevkli, çekişmeli oyunu bizlere izlettirdikleri için... Her ikisine de teşekkürler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap