SON DAKİKA



Haber > Spor > Ligin Tozunu Atacağız

Ligin Tozunu Atacağız

25 Ağustos 2016 Perşembe - 09:48




Çotanakların Teknik Patronu Kaplan, takımının gidişatından memnun olduğunu ifade ederek, “Biz böyle devam edelim bu ligde çok ses getiririz” diyerek y





TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’da, Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Pazar günü oynayacakları Balıkesirspor maçı öncesi yeşil beyazlı taraftarlara çağrıda bulunarak destek istedi.  “Yeter ki taraftarlarımız ve bu şehir bize sahip çıkıp, destek versinler, gerisi bizim işimiz, biz sahada onları mutlu edecek sonuçları alacağız” diyen Kaplan, “Altınordu maçından sonra çocuklarla toplantı yaptık. O maçı unutup önümüzdeki maça bakacağımızı, hafta sonu sahamızda ilk kez taraftarlarımızın önüne çıkacağımızı, gelen taraftarlarımızın desteğiyle Balıkesirspor’u yenmemiz gerektiğini, bu maçta Giresun halkına 3 puan hediye etmemiz gerektiğini ifade ettik. Oyuncularımız her şeyin farkındalar. Yaptığımız konuşmalardan sonra moraller yerine geldi. Takımda inanılmaz bir birliktelik var. Bu birliktelik bizim en büyük avantajımız. Biz böyle devam edelim göreceksiniz bu ligin tozunu atacağız. Çok karakterli bir oyuncu grubuyla çalışıyoruz. Bu oyuncu grubu, başkanımız ve yönetim kurulumuz önderliğinde, bu teknik kadro ile ve arkamıza alacağımız taraftar desteğiyle Giresunspor’u hak ettiği noktaya taşıyacak. Ben buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap