SON DAKİKA



Haber > Spor > Lucescu olmazsa hedef Ramos

Lucescu olmazsa hedef Ramos

28 Aralık 2015 Pazartesi - 10:22




Bordo-Mavililer’de Mircea Lucescu ısrarı sürerken Rumen teknik adamın kulübü ile yapacağı görüşmeden olumsuz bir karar çıkması halinde rota Juande Ram





Trabzonspor’da devre arasına girilmesiyle birlikte ilk olarak teknik direktör sorununun çözülmesi için düğmeye basıldı. Kasımpaşa maçı öncesi İstanbul’da bir araya gelen yönetim devre arasında çizilecek yol haritası hakkında görüş alışverişi yaparken özellikle Rumen teknik adam Mircea Lucescu’nun durumunu masaya yatırdı. Yönetimin Lucescu’nun kulübü ile yapacağı görüşmeden çıkacak sonuca göre hareket edeceği öğrenildi. Başarılı teknik adamın olumsuz bir cevap vermesi halinde Bordo-Mavililer’in rotasını İspanyol teknik adam Juande Ramos’a çevirmeyi düşündüğü ortaya çıktı. Bu arada Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın da Ramos ile İspanya’da ön görüşme yaptığı belirtildi. Ramos’un Karadeniz ekibine yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Teknik direktör konusundaki kararın bu hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Usta: Söz vermedim!

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta, Lucescu’nun durumu hakkında konuşurken şu açıklamayı yaptı: “Lucescu sözü vermedim. ‘Lucescuvari bir hoca’ dedim. Lucescu’nun olmasını ümit ediyorum ama şu an bir takım çalıştırıyor. Kontratı devam ediyor. Bence Lucescu için artık Ukrayna yeter. Lucescu eğer Ukrayna’dan ayrılırsa bizimle olacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap