SON DAKİKA



Haber > Spor > Mağlubiyeti yok

Mağlubiyeti yok

27 Temmuz 2015 Pazartesi - 14:06




Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde 3 hazırlık, 2 UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.





Şota mağlubiyet yüzü görmndi... Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde 3 hazırlık, 2 UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavililer, 20 günlük kamp döneminde 3 hazırlık ve 1 UEFA Avrupa Ligi maçı oynadı. Hollanda kampında  Arnhem Amatör Lig Karması'nı 5-0, Belçika 2. Lig takımlarından White Star'ı 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, Almanya kampı süresi içinde UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Lüksemburg'un Differdange 03 takımın 2-1, dün de Eintracht Trier'i 5-0 mağlup etti.

Karadeniz ekibi, yeni teknik direktörü Arveladze yönetiminde, iki kamp boyunca 3 hazırlık ve 1 resmi maçı galibiyetle bitirdi. Trabzon'da Differdange 03 ile oynanılan ilk maçı da 1-0 kazanan bordo-mavililer, Gürcü teknik adam yönetiminde kendisinden daha zayıf rakiplerle yaptığı toplam 5 maçı da kazandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap