SON DAKİKA



Haber > Spor > Mandıralı'dan Janko örneği

Mandıralı'dan Janko örneği

14 Kasım 2016 Pazartesi - 11:40




Ligde 219 golle Trabzonspor tarihinde en fazla golü kaydeden oyuncusu olan Hami Mandıralı, forvet oyuncularını bireysel olarak değerlendirmekten ziyad





Trabzonspor'da daha önce Janko gibi bir oyuncunun forma giydiğini, uzun boylu bu futbolcuya kanatlardan orta gelmemesi nedeniyle verimli olamadığını ifade eden Mandıralı, "Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra sürekli gol attı. Şu anda da santrforları yorumlarken, bir fikir ortaya koyarken bu oyuncular kafa topu vurabiliyor mu? Kaç tane orta, bu oyunculara geliyor, ne kadar topla buluşabiliyorlar? Bunlara bakmak lazım. Forvet oyuncularını bireysel olarak değerlendirmekten ziyade belli bir sistem, oyun formatı önemli. Bu, oynayan oyunculara uygun olmalı." ifadesini kullandı.

Mandıralı, takımda forma giyen forvet oyuncularının gol bölgelerinin dışında koşular yaptığını, bitirici yerde ayakta kalamadıklarını savunarak, "Bu oyuncuları tanımamız, anlamamız için onlara orta gelmesi, hücum üretkenliği önemli. Takım bütünlüğü, takım oyunuyla alakalı bir durum." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap