SON DAKİKA



Haber > Spor > M'bia tamam

M'bia tamam

03 Haziran 2015 Çarşamba - 09:24




Bordo-Mavililer’in Trabzon’a getirip tesisleri ve şehri gezdirdiği Kamerunlu oyuncu büyük bir aksilik çıkmazsa bugün Bordo-Mavililere “Evet” diyecek.





Trabzonspor sezonun ilk bombasını patlatmak üzere… Geçtiğimiz günlerde La Liga’nın güçlü ekiplerinden Sevilla ile sözleşmesi biten Kamerunlu ön libero Stephane M’bia’yı Trabzon’a getiren Bordo-Mavililer, oyuncuya tesisleri ve şehri gezdirip ön görüşme yapmıştı. Yapılan görüşmede M’bia’nın yıllık garanti para 3.5 milyon Euro ve imza parası da 2.5 milyon Euro istediği ortaya çıktı. Bordo-Mavililer ise 1.5 milyon Euro imza parası ve 2.5 milyon Euro da yıllık ücret teklif etti.

Trabzonspor’un teklif edilen rakamdan yukarısını vermeyeceğini söylemesi üzerine birkaç gün süre isteyen M’bia’nın bugün kesin kararını Bordo-Mavili ekibe ileteceği bildirildi. Karadeniz ekibinde Sportif Direktör Süleyman Hurma, “Görüşmelerimiz sürüyor, her şey çok olumlu. Bir iki güne kadar beklentimiz, imzaları atarız yönünde. İmzayı atıp karşılıklı mühürler basılana kadar transfer bitmiş olmaz. Ama şuan bütün prensiplerde anlaştık, hiçbir sorunumuz yok” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap