SON DAKİKA



Haber > Spor > Mbia'dan kara haber

Mbia'dan kara haber

27 Temmuz 2015 Pazartesi - 08:31




Köksal Güney, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile deplasmanda oynayacakları ilk karşılaşmada Mbia'nın forma giyemeyece





M'bia yetişemiyor... Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile deplasmanda oynayacakları ilk karşılaşmada Mbia'nın forma giyemeyeceğini söyledi. Güney, Trabzon'da ilk idmanda sağ dizinden sakatlanan Mbia'nın koşulara başladığını ve takımla antrenmana katılması için biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Rabotnicki ile oynayacağımız ilk maça yetişmez. Bir süre daha koşulara devam edecek. Bu maçta oynama ihtimali yok ama Trabzon'daki rövanşa yetişme olasılığı yüksek" dedi. Güney, şöyle devam etti: "Özer, bel spazmı geçirdi. Şu anda ağrıları azaldı. Salonda çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Ekici, sağ ayak parmağına Differdange ile ilk oynanılan maçta darbe almıştı. Deniz Yılmaz da Hollanda kampında sakatlanmıştı. Takımdan ayrı koşulara başladı. Ağrıları geçti, takımla çalışmalara başlayacak. Bu 3 futbolcunun durumu da maç günü belli olacak. Cardozo ise hazır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap