SON DAKİKA



Haber > Spor > M'Bia'ya Çin yolu gözüktü!

M'Bia'ya Çin yolu gözüktü!

02 Ocak 2016 Cumartesi - 10:54




Trabzonspor sorunlu futbolcusuna Çin’in Guangzhou Evergrande takımından gelen teklifi kabul ederken sıra oyuncusunu ikna etmeye geldi.





Trabzonspor yönetimi Stephane M’bia sıkıntısını çözmek için büyük bir fırsat yakaladı. Hafta başı kulübe ihtar çeken ve geçmişe dönük alacakları ile bu alacaklarının faizi ve yıl sonuna kadar ödenecek tüm parasından oluşan toplam 2 milyon 800 bin Euro'yu talep eden M’bia için Trabzonspor’a Çin’in Guangzhou Evergrande kulübünden 5 milyon Euro’luk transfer teklifi geldiği ortaya çıktı. Yönetim M’bia için gelen bu teklifi kabul ederken oyuncusunu bu kulübe gitmeye ikna etmeye çalışacak. Bordo-Mavililer, M’bia’nın talep ettiği 2.8 milyon Euro’nun bir kısmını bu transferden önce, bir kısmını da transfer olduktan sonra oyuncuya ödemeyi teklif edecek. Bu arada eski kulübü Sevilla’nın da talip olduğu M’bia için Guangzhou’nun 5 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra yıllık olarak da 3.2 milyon Euro teklif ettiği ileri sürüldü. Kamerunlu oyuncunun bu teklifle başı dönerken bir aksilik olmaması halinde rotasının Çin olacağı belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap