SON DAKİKA



Haber > Spor > Miha Zajc: Bizim için önemli bir 3 puandı

Miha Zajc: Bizim için önemli bir 3 puandı

23 Ağustos 2022 Salı - 14:20




Süper Lig'in 3. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Sarı-Lacivertli ekip mücadeleden 4-2 galip ayrılırken Miha Zajc maçın ardından açıklamalarda bulundu.





Süper Lig 'in 3. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Sarı-Lacivertli ekip mücadeleden 4-2 galip ayrılırken Miha Zajc maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Önemli bir 3 puan aldıklarını belirten Zajc, "Önemli bir 3 puandı bizler için, zor bir maç olduğunu da söyleyebilirim. Ama sonuç olarak bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Ve bunun neticesinde de lider durumdayız." dedi.

"Kalitenizi gösterdiğimizi düşünüyorum"

Zor bir maç olduğununda altını çizen Miha Zajc, "Oyun anlamında zor bir maçtı. Ama kalitenizi gösterdiğimizi düşünüyorum. 2. yarıda da özellikle son dakikalarda özellikle yarattığımız şanslar vardı. Sonuç olarak galip geldiğimiz için mutluyuz. Maç maç daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum ve kendimizi geliştiriyoruz. " sözlerini dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap