SON DAKİKA



Haber > Spor > Milli takım kariyerini noktaladı

Milli takım kariyerini noktaladı

18 Ağustos 2016 Perşembe - 11:01




Fransa basketboluna damga vuran dünya yıldızı gard Tony Parker, İspanya mağlubiyeti ile birlikte milli takım kariyerine nokta koydu.





Rio Olimpiyatlar’ında İspanya’ya 92-67 yenilerek çeyrek finalde elenen Fransa’da yıldız basketbolcu Tony Parker, milli takıma veda ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan San Antonio Spurs’un yıldızı, milli takımı temsil ettiği için gurur duyduğunu belirterek kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Parker, “Tüm takım arkadaşlarıma, Vincent Collet’e ve Fransa Basketbol Federasyonu’na teşekkür ederim. Fransa’yı temsil ettiğim için çok gururluyum. Bize destek veren Fransız basketbol taraftarlarına da teşekkür ederim. Harika bir tecrübeydi. Teşekkürler” ifadelerini kullandı. Milli takım formasını taşıdığı 16 sene hiç pişman olmadığını dile getiren Fransız gard, “Maçı kaybettiğimiz için elbette üzgünüm. Daha iyisini yapabilirdik ama İspanya müthiş oynadı.” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap