SON DAKİKA



Haber > Spor > Minikler nefes kesti

Minikler nefes kesti

26 Nisan 2014 Cumartesi - 11:57




Trabzon’da düzenlenen Türkiye Tekvando Federasyonu 2. Dönem Kuşak Terfi Sınavı’nda sporcular göz doldurdu. Büyük ilgi gören sınav sonunda başarılı ola





Trabzon Belediyespor, Türkiye Tekvando Federasyonu 2. Dönem Kuşak Terfi Sınavı’nı 70 sporcunun katılımıyla gerçekleştirdi. Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği kuşak sınavı Kalkınma Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın da izlediği sınavda minik sporcular hünerlerini gösterdi. Sınavın ardından bir üst kuşağa geçen sporculara belgelerini Belediye Başkan Vekili Kınalı verdi. Trabzon Belediyespor ve Milli Takım Antrenörü Muammer Aydemir, küçük yaşta bünyelerine kattıkları çocukların hem fiziksel hem de sosyal olarak hayata hazırladıklarını söyledi. Öte yandan kuşak sınavında gazetemiz spor muhabiri Yunus Mermertaş’a Trabzon’un sporuna ve tekvandoya verdiği katkılarından ötürü plaket takdim edildi. Mermertaş plaketini Kınalı’nın elinden aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap