SON DAKİKA



Haber > Spor > Mitroglou'ya onay çıktı

Mitroglou'ya onay çıktı

29 Temmuz 2015 Çarşamba - 09:45




Trabzonspor yönetimi Şota’ya “Yunanlı golcüyü ister misin?” sordu. Deneyimli teknik adam da, “İşimize çok yarar” diye cevap verdi.





Bordo-Mavililer golcü transferinde Yunanlı golcü Konstant Mitroglou’ya kilitlendi. Başarılı forvetin Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakmasının ardından  harekete geçen Karadeniz ekibin kurmayları Teknik Direktör Şota Arveladze ile mini bir zirve gerçekleştirerek, “Yunanlı golcüyü ister misin?” diye sordu. Deneyimli teknik adam ise, “Kendisini iyi tanıyorum. işimize çok yarar” diyerek, transferine onay verdi. Zirvenin ardından harekete geçen Trabzonspor yönetimi ise Mitroglou’nun 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Fulham ile temasa geçerek, bonservisi sordu. ingiliz kulübü, deneyimli isim için 8 milyon Euro’dan kapıyı açarken, Trabzonspor 4 milyon Euro verebileceğini Fulhamlı yetkililere iletti. Aradaki 4 milyon Euro’luk uçurumun kapanması için Trabzonspor’un 1 milyon Euro’luk daha artırıma gitmeye hazır olduğu, bu parayı ise Waris’in satışından karşılamayı planladığı bilgisine ulaşıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap