SON DAKİKA



Haber > Spor > Morutan'a Galatasaray'da forma yok! İtalya yolcusu

Morutan'a Galatasaray'da forma yok! İtalya yolcusu

04 Ağustos 2023 Cuma - 14:59




Olimpiu Morutan, Galatasaray'ın yeni sezon planlamasında kadrodaki ilk tercihler arasında yer almıyor. Okan Buruk'un antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında şans verdiği Morutan, kötü bir performans göstermemesine rağmen yetersiz bulundu. Rumen oyuncu takımdan ayrılabilir.





Galatasaray'da Olimpiu Morutan için ayrılık çanları çalıyor. Okan Buruk, Cicaldau'nun aksine Morutan hem kamp kadrosuna almış hem de hazırlık maçlarında şans vermişti.

Rumen oyuncu harika bir grafik çizmese de Buruk'un bazı yönlerden beğenisini kazandı. Ancak yeni transferler sonrası bu durum, Morutan'ın takımda kalması için yeterli değil.

Zalgiris ile oynanan ikinci maçta oyun kısır gitmesine rağmen Buruk, oyuncu değişkliğinde tercihini Morutan'dan yana değil, Yunus Akgün'den yana kullanmıştı.

Morutan ise sonraki dakikalarda Mertens'in yerine oyuna girmişti.

Galatasaray'da Morutan'ın görev yapabileceği pozisyonlar dolu. Zaniolo, Yunus Akgün, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Zaha'ya sahip olan Galatasaray, Rashica'yı transfer etmeye çalışıyor.

Bu kadro derinliğinde Morutan'ın şans bulması mümkün görünmüyor. Buruk, uygun bir teklif gelmesi halinde 23 yaşındaki oyuncunun ayrılığını onaylayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap