SON DAKİKA



Haber > Spor > Muhammet Demir koptu geliyor!

Muhammet Demir koptu geliyor!

12 Ekim 2015 Pazartesi - 13:38




Bordo-Mavili takımda devre arası için transfer hareketliliği sürüyor.





N'Doye gidiyor, Muhammet Demir geliyor... SporYorum'un haberine göre; Trabzonspor’un Hull City kulübünden büyük umutlarla transfer ettiği ancak oynadığı 7 resmi maçta da gol atma başarısını gösteremeyen Senegalli  tecrübeli forvet Dame N’doye’nin, özellikle Fransa’da kulüp arayışında olduğu dile getirildi. N'Doye'nin, “Trabzon’a ve Trabzonspor’a bir türlü adapte olamadım. Her maçta oynadım, penaltı dahil çok gol kaçırdım. Özgüvenimi yitirmeye başladım. Bu nedenle takımdan ayrılmak istiyorum” dediği ve Fransa’da forma giymek istediği kaydedildi. N’doye’nin devre arasında gitmesi halinde ise yeri Gaziantepspor’un, Trabzonlu yıldızı Muhammet Demir ile doldurulmaya çalışılacak. 

MUHAMMET DEMİR DE ÇOK İSTİYOR 

Hull City kulübünden 3 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ile alınan N’doye’nin satışından en az 3 milyon Euro bekleniyor. Bu paranın elde edilmesi halinde ise tümü Gaziantepspor’a önerilecek ve Muhammet’in işi bitirilecek. Trabzon kökenli olan Muhammet Demir’in de artık 23 yaşına geldiğini ve büyük bir takımda oynamak istediğini yakın çevresiyle paylaştığı ve doğduğu ve çocukluğunu geçirdiği Trabzon kentine dönmenin ise kendisi için en iyisi olacağını belirttiği vurgulandı. Bordo-Mavililerin Muhammet için devreye girdiği anda oyuncunun da kulübünden izin isteyerek, kendisine yardımcı olunmasını talep edeceği de kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap